ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Σ.Φ. ΠΑΜΑΚ.... ΖΗΤΟΥΣΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Πριν λίγες μέρες, 100 "προσωπικότητες" της Θεσσαλονίκης έστειλαν επιστολή προς τους Βουλευτές, ζητώντας να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην τρίτη και τελευταία ψηφοφορία. Ανάμεσα σε αυτές τις "προσωπικότητες" όμως βρίσκουμε και την πρόεδρο του Συλλόγου Φοιτητών Πα.Μακ. !!! (στο No 88) [ σχετικά η επιστολή και τα ονόματα : http://www.voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=206305 ]

Φαίνεται πως πάνω στην πίεση της στιγμής και στην προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να παρουσιάσει "απλούς πολίτες, υποστηρικτές της κοινής λογικής '' όπως λένε στην επιστολή τους, δεν δίστασε να βάλει και ονόματα μελών της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Τόσο μεγάλη είναι η περιβόητη "κοινωνική πλειοψηφία" που ήθελε μέχρι χτες το μαγικό αριθμό των 180, για να συνεχίσει η κυβέρνηση, (με τα ήδη προαποφασισμένα με την ΕΕ και το ΔΝΤ για τους επόμενους μήνες μέτρα) , τη σκληρή πολιτική λιτότητας.

Με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ δηλώνει την στήριξη της στην κυβέρνηση, θα το κάνει και το επόμενο διάστημα κατά την προεκλογική και όχι μόνο περίοδο, με ποικίλους τρόπους. Με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, να τους απομονώσουμε, να δεχτούν και στα πανεπιστήμια μεγάλο πολιτικό πλήγμα, να μην μπορούν πια να χρησιμοποιούν και τον Σύλλογο σε επιστολές για γέλια και για κλάματα.

Σχόλια